Welkom bij Deurbeslag-specialist.nl!

Deurbeslag-specialist.nl is uw specialist voor al uw hang-en sluitwerk. Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van deurbeslag en met ons ruime assortiment staan wij graag voor u klaar om u verder te helpen!

Naar welk deurbeslag bent u op zoek?

Kies voor de perfecte afwerking altijd deurbeslag dat dezelfde stijl heeft als uw deur. Deurbeslag-specialist.nl heeft een ruim assortiment met verschillende stijlen en kleuren. Zo vindt u altijd de perfecte stijl die het beste bij uw deur past.

Met deurbeslag-specialist.nl kiest u altijd voor kwaliteit! De producten die wij aanbieden zijn uit hoogwaardige materialen vervaardigd waardoor u jarenlang kunt vertrouwen op de veiligheid die onze producten te bieden hebben.

Deurbeslag-specialist.nl heeft een ruime voorraad zodat u uw producten altijd snel in huis heeft. U krijgt bij ons altijd 14 dagen bedenktijd en betaald geen verzendkosten vanaf €35!

Ons ruime assortiment bestaat uit een groot aanbod deurklinken, deurknoppen, cilinders, zwarte cilinders, veiligheidsbeslag voorzien van een SKG3 keurmerk, RVS scharnieren met of zonder SKG3 keurmerk en bestelauto sloten. Tevens leveren wij veiligheidsbeslag in de diverse kleuren waaronder zwart. Zwart deurslag is de nieuwste trend voor 2023!

Bij ons kunt u alle kanten op en is maatwerk mogelijk!

Deurbeslag-specialist.nl staat graag voor u klaar. Wij zijn de sleutel tot uw veiligheid.